Συνέβη χθες. Ο ξανθός άγγελος που τρέλανε τον Βέρτη με το τσιφτετέλι του (Video)

Πρόκειται για μια γυναίκα 28 ετών, Ελληνίδα, η οποία έχει καταφέρει να είναι περισσοτερο γνωστή απο την δουλειά της στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα. και το έχει καταφέρει καθώς μέσω του πρακτορείου της του Axion, δουλεύει πολύ σε χώρες μακριά απο την πατρίδα....

Είναι ένα κορίτσι που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Marketing και απο μικρό παιδί πόζαρςε σε φωτογραφούς για να βγάλει το χαρτζζιλίκι της. Πλέον το χόμπι έχει γίνει δουλειά και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρα.

Παρά το γεγονός ότι είναι ποτισμένη απο την νοοτροπία και τον επαγγελματισμό του εξωτερικού δεν ξεχνάει ποτέ την φύση της. Είναι ελληνίδα με ψυχάρα, τσαλακώνεται και άν γουστάρει σηκώνεται στην πίστα και κάνει μαθήματα τσιφτετελιού σε όλες τις κιουρίες γύρω της.

Το κορίτσι έσκασε μετά απο πολύ καιρό στον χώρο μαζί με την φίλη της σχεδιάστρια μόδας Ντανιέλλα και για ώρες πολλές ήταν το σημείο αναφοράς όλων των αρσενικών της αίθουσας με τα άκυρα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Βλέπετε οι κολλητές βγήκαν για πάρτη τους και όχι για παιχνίδια.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπουλου μας αρέσει πολύ. Και όπως βλέπετε άρεσε ακόμη περισσοτερο στον Βέρτη. Δείτε το βίντεο απο χθές το βράδυ.

Facebook


loading...


πηγή